S.C. IMEC AMC S.R.L. s-a constituit în anul 2007 şi este o societate cu capital integral românesc ce a preluat portofoliul majoritar de logistică al firmei S.C. IMEC S.A., cea care a fost timp de 20 de ani unicul producător din ţară de aparatură de laborator pentru testarea calităţii materialelor folosite în construcţii.

Debităm table oţel cu grosimea de maxim 30 mm pe maşină CNC cu plasmă Hypertherm (de inalta definitie).

Prin comandă numerică, deplasarea capului de tăiere este precisă iar jetul de plasmă realizează tăieturi complexe care necesită curăţare ulterioară redusă.

Profilele de ţevi şi barele pline se debitează pe un fierăstrau automat cu bandă .

Executăm piese de precizie pe centre de frezare CNC şi strunguri CNC, dar si pe masini clasice, îndoim tablă cu grosimea de maxim 12 mm pe maşină de roluit CNC şi ambutisăm produsele pe abkant CNC.

Sudura o realizăm cu robot de sudură industrial producător CLOOS, care ne conferă soluţia optimă de precizie a sudurii prin viteza constantă a sârmei de sudură şi debitul constant al gazului de protecţie, cunoscut fiind că acest producător are 100 de ani de experienţă, iar în completarea fluxului folosim aparate de sudură MIG MAG.

Linia tehnologică este creată ergonomic, există mese Siegmund de sudură, piesele se manipulează cu magneţi  de diverse capacităţi şi se montează pe dispozitive rotative sau fixe aferente prelucrărilor secvenţiale. Pentru manipularea greutăţilor mari există macarale pivotante zonale, iar controlul calităţii se efectuează pe masă de granit cu dispozitive de control digitale.


Experienta ne recomanda

PESTE 20 DE ANI DE INOVATIE


Pornind de la experienţa dobândită în timp şi de la renumele de executant al unor produse durabile, S.C. IMEC AMC S.R.L. a adăugat inovaţie şi modernism activităţii clasice de producţie, putând acum să realizeze pe Maşini Unelte cu Comandă Numerică confecţii metalice prin operaţii de debitare, prelucrare, roluire şi sudură.La Standarde Europene

ALATURI DE PARTENERI RENUMITI


Suntem acreditaţi ISO 9001 : 2015 şi executăm cu succes şi responsabilitate o gamă diversificată de produse şi ataşamente pentru utilaje de construcţii care au reprezentanţă în România, dintre care enumerăm: KOMATSU, HIDROMEC, TEREX, MECALAC, VOLVO, CATERPILLAR, JCB, VENIERI, YANMAR, CASE, BOBCAT.


De ce sa lucrati cu noi?

Suntem încrezători în faptul că veți primi serviciile de care aveți nevoie de fiecare data!


Inotdeauna livram la timp

Fara griji la orice comanda! Echipa noastră va livra proiectele dvs. in termenul de executia, la bugetul agreat. Puteți fi sigur despre aceste reguli daca o sa colaborati cu noi!

Comenzi 100% personalizate

Suntem aici pentru tine oricând ai nevoie de noi. Contactați-ne pentru o consultare, estimare de pret sau orice întrebare pe care o puteți avea cu privire la proiectul dvs. sau la produsele dezvoltate de compania noastra.

Responsabili si profesionisti

Puteți oricând să vă bazati pe Imec Amc. Echipa noastră de profesioniști vă va ajuta sa obtineti rapid, solutia dorita la standarde europene! Ne asumam responsabilitatea pentru fiecare comanda!

Despre noi

S.C. IMEC AMC S.R.L. s-a constituit în anul 2007 şi este o societate cu capital integral românesc ce a preluat portofoliul majoritar de logistică al firmei S.C. IMEC S.A., cea care a fost timp de 20 de ani unicul producător din ţară de aparatură de laborator pentru testarea calităţii materialelor folosite în construcţii.

Produsele noastre

  • • Cupe excavare
  • • Cuple rapide
  • • Plăci de prindere
  • • Lame deszăpezire
  • • Solutii personalizate